Nema me ovih dana. Nisam baš sa insipracijom na ti.
Iako sam ukinula sekciju “Šupak Hefte”, napokon je i treći član ovog našeg jadnog i kukavnog predsjedništva zaslužio da se nađe toj prestižnoj listi.

Naime, kao što je poznato neće podnijeti ostavku. Vratio se starim dobrim principima – Štiti naconalne interese hrvatskog naroda. Šta reći osim ŠUPAK!

Zadnjih par ovih zimskih mjeseci poprilično sam se udebljala, ali sam otkrila jednu pravo dobru dijetu. Pažljivo se pridržavajte nje i smršaćete jako brzo.

DORUČAK
Čaša vode,
korica hljeba,
100 grama bošnjaštva

RUČAK
Supa bez mesa
100 hrvatstva

VEČERA
Dašak smoga
100 srpstva

UŽINA
Mrvice ljudskog ponosa

9 komentara

  1. Joooooooj ti si političarka. Kao da studiraš mnoj fakultet. Ja sam opet upao u ljubavne jade. Molim te svrati na moj blog totalcoolprostagirl.blogger.ba te pročitaj aksiom o katastrofalnoj pogrešci te mi reci šta da radim. Valjda nečeš i za mene reći da sam šupak jer sam se zaljubio do ušiju. Ja sam samo jedno veliko slomljeno srce koje još uvijek živi.

  2. Ja mislim da je autorica ovog sajta neka alijina Srpkinja. Zivo me interesuje, kako se doticna izjasnjavala prije rata i da li joj neki od roditelja slave Bozic a sudeci po rezonovanju, verovatno je dete iz mesanog braka. Sramota je na sta smo mi Srbi spali, da neznamo ni ko smo ni sta smo.

Komentariši