Neprirodna Plavuša

Plava Inteligencija

07.03.2005.

Idiotluk Export-Import

Nažalost, odgledala sam još jedan BH Idotluk sinoć. Nije mi se odmah dalo pisati jer sam osjećala mučninu u stomaku od overdosea bosanske gluposti.

Pobjedi hrvatska grupa Feminem.

Hajde... to što su od publike dobile 8 poena i ne čudi me puno, ali me iznenadilo da od stručnog žirija dobiše 12. Šta reći osim serem im se u stručnost.

Da se razumijemo, sve su pjesme bile manje više glupe, ali zar samo tako nisko pali da moramo glupost uvoziti iz Hrvatske?!

Čitava manifestacija je je bila smiješna, krenuviši od voditeljskog para. Stvarno nisam u fazonu prozivanja Fude pederom, ali da muški dio para promijeni odjeću 3 puta, a ženski ostane u isto obučen... u najmanju ruku je sumnjiv. Ali ne pišem ovo da bi raspravljala o Fudinim seksualnim sklonostima.

Dakle voditeljski par je bio totalni promašaj.

Telefonsko glasanje... sve je to izgledalo tako bijedno... Koliko su puta naglasili da se nadaju da će uspjeti. Kako ih samo nije sramota. To je tako bijedno izgledalo... Ali je tu bio čiko iz telecoma da nas uvjeri kako oni imaju najsavremeniju opremu, ali opet nisu bili u stanju da naprave SMS glasanje. Ali nešto ne primjetih da su ijednom rekli koliko košta poziv na one brojeve.... biće love ze telecom.

I na kraju... da se vratim na "naše" pobjednice. Kako ta da ona dobiše kartu za Ukrainu, kada je i Tinka imala isti broj bodova. Ako se pika ono što žiri kaže, a ne što narod BiH misli... pa koji kurac smo imali taj televoting?!

Nadam se da će Tinka uložiti neku žalbu, ali ne zato što mislim da je njena pjesma bila dobra (ličila mi je na nešto što sam u obdaništu učila) nego što ovaj idiotluk direkcije BH Eurosonga ne bi trebao proći tek tako.

Neprirodna Plavuša

Link-ink-ink

Arhiva
Mart 2005 (6)
Februar 2005 (6)
Januar 2005 (15)
Decembar 2004 (23)

Kontakt
Ako neko želi da me maila, to može učiniti na:

Leeloo.Blu[at]gmail.com

BROJAČ POSJETA
38788

Powered by Blogger.ba

RSS verzija bloga online