Neprirodna Plavuša

Plava Inteligencija

27.03.2005.

Bahu za selektora

Gledala sam utakmicu. Šta da kažem... Ne razumijem se u fudbal pa neću ništa reći. Ali imam jednu želju...

Da se BiH plasira napokon na neko od prvenstava, ne zbog bosanaca i hercegovaca, ne zbog svoje zemlje, već zbog Sabahudina Topalbećirevića.

Ako to ne učine uskoro infarkt će ga strefiti na komentatorskoj stolici. Večeras mi je bilo više žao Bahe, nego izgubljene utakmice. Čovjek sa toliko komentatorskih gafova, toliko gluposti koje je izrekao tokom godina opet je otišao pognute glave.

Ma... na kraju krajeva Bahu za selektora!!!

:)

26.03.2005.

Nema me ovih dana. Nisam baš sa insipracijom na ti.
Iako sam ukinula sekciju "Šupak Hefte", napokon je i treći član ovog našeg jadnog i kukavnog predsjedništva zaslužio da se nađe toj prestižnoj listi.

Naime, kao što je poznato neće podnijeti ostavku. Vratio se starim dobrim principima - Štiti naconalne interese hrvatskog naroda. Šta reći osim ŠUPAK!
---

Zadnjih par ovih zimskih mjeseci poprilično sam se udebljala, ali sam otkrila jednu pravo dobru dijetu. Pažljivo se pridržavajte nje i smršaćete jako brzo.

DORUČAK
Čaša vode,
korica hljeba,
100 grama bošnjaštva

RUČAK
Supa bez mesa
100 hrvatstva

VEČERA
Dašak smoga
100 srpstva

UŽINA
Mrvice ljudskog ponosa

07.03.2005.

Idiotluk Export-Import

Nažalost, odgledala sam još jedan BH Idotluk sinoć. Nije mi se odmah dalo pisati jer sam osjećala mučninu u stomaku od overdosea bosanske gluposti.

Pobjedi hrvatska grupa Feminem.

Hajde... to što su od publike dobile 8 poena i ne čudi me puno, ali me iznenadilo da od stručnog žirija dobiše 12. Šta reći osim serem im se u stručnost.

Da se razumijemo, sve su pjesme bile manje više glupe, ali zar samo tako nisko pali da moramo glupost uvoziti iz Hrvatske?!

Čitava manifestacija je je bila smiješna, krenuviši od voditeljskog para. Stvarno nisam u fazonu prozivanja Fude pederom, ali da muški dio para promijeni odjeću 3 puta, a ženski ostane u isto obučen... u najmanju ruku je sumnjiv. Ali ne pišem ovo da bi raspravljala o Fudinim seksualnim sklonostima.

Dakle voditeljski par je bio totalni promašaj.

Telefonsko glasanje... sve je to izgledalo tako bijedno... Koliko su puta naglasili da se nadaju da će uspjeti. Kako ih samo nije sramota. To je tako bijedno izgledalo... Ali je tu bio čiko iz telecoma da nas uvjeri kako oni imaju najsavremeniju opremu, ali opet nisu bili u stanju da naprave SMS glasanje. Ali nešto ne primjetih da su ijednom rekli koliko košta poziv na one brojeve.... biće love ze telecom.

I na kraju... da se vratim na "naše" pobjednice. Kako ta da ona dobiše kartu za Ukrainu, kada je i Tinka imala isti broj bodova. Ako se pika ono što žiri kaže, a ne što narod BiH misli... pa koji kurac smo imali taj televoting?!

Nadam se da će Tinka uložiti neku žalbu, ali ne zato što mislim da je njena pjesma bila dobra (ličila mi je na nešto što sam u obdaništu učila) nego što ovaj idiotluk direkcije BH Eurosonga ne bi trebao proći tek tako.

06.03.2005.

Eurosong - Dead

Ne mogu više gledati. Previše za mene.

Čija je pametna ideja da baci pjevače u voditelje... Ovo dvoje su katastrofa. Prije toga MijaMartina... Šta poslije eurosonga su skontali da nisu oni za pjevanje i bacili se u voditeljske vode...

Jebeš ovo. Odoh spavat'.

06.03.2005.

Eurosong - Live

Evo gledam ko će učestvovati.... jebote, pa ko su ovi ljudi?!?!
Pravo malo ih prepoznajem... Ili su neki autsajderi, ili sam ja autsajeder što se tiče domeće muzike....

Kad smo kod domaće muzike, šta rade one 3 kokoške iz Hrvatske na našem Eurosongu... Mislim da mi imamo dovoljno naših kokoški...

A Fudo je voditelj.... nekako mi se čini da je radio nadogradnju kose...

Moglo bi biti zanimljivo. Evo Fudo priča, krevelji se... aaaaj... ovo će biti ludnica.

06.03.2005.

Eurosong... (Z)

Evo čekam početak našeg BH Eurosonga. (kako glup naziv, eurosong... hajmo BHT kreativci smislite nešto orginalno) Danas sam čitav dan nakrivo nasađena, maloprije sam dobila lošu vijest, jebeni PMS je tu tako da večeras imam namjeru da iživljavam na našim umjetnicima.

Spremna sam za izdrkavanje frustracije...

Neprirodna Plavuša

Link-ink-ink

Arhiva
Mart 2005 (6)
Februar 2005 (6)
Januar 2005 (15)
Decembar 2004 (23)

Kontakt
Ako neko želi da me maila, to može učiniti na:

Leeloo.Blu[at]gmail.com

BROJAČ POSJETA
38162

Powered by Blogger.ba

RSS verzija bloga online